Ia


Dette må være det vanskeligste jeg vet om – å beskrive meg selv. Hva vil dere vite, internettfolk?

Jeg kom til verden den 23. September 1994, klokken 18:34, og fikk navnet Ingvild Marie. «Ingvild» er ganske vanskelig å si for de fleste barn, så jeg ble fort «Ia». Og det har jeg forblitt siden.

Jeg ble veldig fort teaterfrelst. Da jeg var et år gammel tok mamma meg med på en forestilling som het «Trollkrittet». Da var jeg solgt! Jeg var å heldig å ha en god bekjent som jobbet ved Det Norske Teatret, som tok meg med på jobb med jevne mellomrom. Slik ble det akkurat dette teatret som ble «mitt». Det er det også den dag i dag. I 2007 så jeg Peter Pan. Den forestillingen betydde mye for meg, for det var mens jeg så den jeg innså at disse menneskene, de lever faktisk av dette! Og i det Fru Darling når en høy tone, visste jeg at det skulle være meg en dag. En dag skulle jeg stå på den scenen.

Det har jeg allerede gjort. Gjennom skolen fikk jeg i fjor delta på en workshop der, som var en fantastisk opplevelse. Jeg jobber nesten daglig med å utvikle skuespilleren i meg, og i det siste har jeg også fått sansen for regi og dramaturgi. Jeg prøver også å ta vare på «kontaktene» mine på DNT. Det er alt jeg kan gjøre akkurat nå, så får vi se hvor det leder meg.

Jeg har også hatt hund hele livet, som denne siden hovedsaklig handler om. I sommer ble jeg eier av min første egne hund, Tinka Tequila. Dere kan lese alt om det på hennes egne side her inne. Jeg elsker den hunden, og hun er alltid med meg. Dit jeg drar, drar Tinka. Hun gir meg en følelse av at jeg aldri er alene.

Ellers kan jeg fortelle at jeg er en ganske munter person. Jeg tar livet som det kommer, og prøver så godt jeg kan å spre gleden jeg føler. Jeg setter pris på det jeg har, men jeg blir i gjengjeld veldig fort såret.

Så da vet dere det. Jeg håper dere har lyst til å følge livet vårt på denne siden. Ikke vær redd for å spørre hvis det er noe – jeg er ganske snill. Også blir jeg veldig glad for koselige kommentarer!

Reklamer